İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Şehit Oktay Demiryürek Ortaokulu

Hanım GÜNAYDIN - OKUL MÜDÜRÜ-FEN BİLİMLERİ

İlk- orta ve lise öğrenimini Malayta ilinde , Yüksek öğrenimini Atatürk Üniversitesi Biyoloji Fakültesinde tamamlamıştır. 2013 yılında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek lisansını tamamlamıştır.  1994-1996 yılları arasında Çapa Lösemili çocuklar vakfında çalıştı.1996 yılında Güngören Gençosman İlkokuluna Sınıf öğretmeni olarak atandı. 1998 yılında Güngören Şehitler İlköğretim Okuluna Fen Bilgisi öğretmeni olarak tekrar atandı. 2008-2010 yılları arasında Bahçelievler Kazımkarabekir İlköğretim okulunda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2010-2014 yılları arasında Bağcılar Yıldıztepe İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etti. 2014-2016 yılları arasında Güngören Mustafa Kemal Orta Okulunda Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 15 Temmuz günü 2016 yılında Okulumuza Müdür olarak atanmış olup halen görevinin başındadır. Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekenomisi ve Endüstriyel İlişikiler bölümünde öğrenimine devam etmektedir.